Kirjaudu sisään:

Åke & Pulla

Menuja ei löytynyt

Yhtään menua ei löytynyt tietokannasta. Pahoittelut.

Åke & Pulla:n äidit

Me olemme kaksi melko tuoretta äitiä. Emme ole superäitejä, vaan ihan tavallisia naisia. Hyvä ruoka on meille tärkeä asia ja haluamme tarjota sitä myös vauvoillemme - silloinkin, kun emme itse ehdi kokata.

Lastemme kasvaessa kehittyi myös yhteinen ajatuksemme siitä, että kaikille lapsille pitäisi tehdä tuoretta valmisruokaa. Åke&Pulla on tuote, jota itse kaipasimme kovasti, mutta jota emme löytäneet markkinoilta.

Åke&Pulla syntyi keskusteluidemme pohjalta, pitkän taustatyön, ideoinnin ja innostuksen tuloksena. Minna on taustaltaan markkinoinnin ammattilainen ja Hertta on tutkija. Yrityksemme syntyi lukemalla lasten ruoasta, tilaamalla keittokirjoja, tapaamalla terveysviranomaisia, tutustumalla elintarvikelainsäädäntöön ja hygieniasäädöksiin, suorittamalla hygieniapassi ja heittäytymällä rohkeasti kaikkeen siihen byrokratiaan, joka meidän täytyy tuntea ja osata voidaksemme toteuttaa päämäärämme. Haluamme tarjota vauvoille ja heidän väsyneille äideilleen unelmiemme valmisruokia.

Nyt, talvella 2014, aukeaa vihdoin Åke & Pulla:n nettisivu ja -kauppa. Haluamme myydä tavallista, tuoretta, terveellistä, lisäaineetonta lähiruokaa lapsille. Unelmien valmisruokaa.

Arvot & ideologia

Me uskomme kierrätykseen, lähituotantoon, yhdessä tekemiseen, pehmeyteen ja lempeyteen. Siihen, että kaikille perheille löytyy oma, heille sopiva rytmi, ja tapa olla yhdessä. Ruoka on niin keskeinen osa ihmisen elämää ja hyvinvointia, että sen on oltava laadukasta aivan pienestä pitäen.

Imettäminen on meistä todella tärkeää, jos siihen vain on mahdollisuus. Me noudatimme molemmat suomalaisviranomaisten imetyssuosituksia ja uskomme niihin. Nelikuukautisesta eteenpäin vauvan kanssa voi kuitenkin harjoitella myös uusia makuja ja se on valtavan hauskaa! Tuota harjoittelua silmällä pitäen me tarjoamme tuotteitamme myös pienimmille.

Åke & Pulla on monia kivoja asioita:

Ekologinen:

Käytämme luomutuotteita*. Kaikki käyttämämme tuotteet ovat lähiruokaa. Menumme elää satokausikalenterin mukaisesti. Tilausten mukainen valmistus varmistaa sen, ettei poisheitettävää ruokaa pääse syntymään.

* Kaikki raaka-aineemme ovat luomua. Saamme käyttää sanaa luomu tuoteselosteissamme/sivuillamme vasta kun olemme käyneet koko Eviran luomusertifikaattiprosessin läpi.

Kotiruokaa:

Teemme kaiken itse. Tuorepakastamme, emmekä käytä mitään lisäaineita tai teollisia prosesseja.

Hauska & vaivaton:

Saatte aikaa perheellenne: enemmän aikaa leikkiä, lukea ja hengailla yhdessä, sillä ruoka on valmista käden käänteessä.

Tilaus:

Tilaamalla Åken & Pullan kotitekoista ja puhdasta lähiruokaa järjestät enemmän aikaa itsellesi ja perheellesi joutumatta tinkimään lapsesi ravinnon laadusta.

Kaikki perheet ovat yksilöllisiä joten voitte aina tilata omien tarpeittenne mukaan. Olemme suunnitelleet lapsillenne valmiin menun, joka sisältää viikon jokaiselle päivällä sekä lounaan että päivällisen. Tilattavana on myös puolikas viikko sekä kokeiluannos, jossa saatte kolme sen viikon ruokaamme.

Valmistamme ruoan aina tilausten perusteella. Näin takaamme, paitsi tuoreuden, myös sen, ettei hävitettävää ruokaa synny. Tilaathan siis aina seuraavan viikon ruoat viimeistään perjantaina aamulla (kello 9 mennessä). Viikonlopun aikana valmistamme tilatut ruoat tuoreista, lähellä tuotetuista raaka-aineista.

Tilaaminen on yksinkertaista ja tapahtuu sivuston lomakkeen kautta.

Tuotteet noudetaan osoitteesta Töölönkatu 2. Noutopiste on auki joka maanantai kello 17-19. Onko tämä sinulle hankalaa? Ole yhteydessä meihin niin katsotaan mitä voisimme tehdä auttaaksemme. Kartoitamme jatkuvasti erilaisia vaihtoehtoja noutopisteiden lisäämiseksi ja mahdollisen kotiinkuljetuksen järjestämiseksi.

Ruokamme myydään tuorepakastettuina, valmiina annoksina. Käytämme reseptejä joiden ravintoarvot ja eri ruoka-aineiden yhdistämiset on mietitty tarkaan. Ruoka ostetaan ja maksetaan netissä ja valmiit tuotteet noudetaan noutopisteestä. Voit halutessasi ostaa viikon ruoat kerralla tai tilata vaikka puolen vuoden ruoat etukäteen, pienempiäkin eriä voi kokeilla. Tarjoamme myös kolmen ja seitsemän aterian settejä. Kysymyksiä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@akepulla.fi.

Tietoa meistä

Åke & Pulla Oy
Konsulintie 5
01150 Söderkulla

Y-tunnus: 2-54355679

040 777 0776
info@akepulla.fi

Anna palautetta